Magische stenen


Aromatherapeutische edesteenmassage

Massage met edelstenen is zalig en het is dan ook fantastisch om de energetische kracht van deze stenen te kunnen gebruiken. Hiervoor worden ovale gladgepolijste edelstenen en edelsteenstiften gebruikt. Ze voelen heel zacht aan, wat een behaaglijk, ontspannend gevoel geeft.

Daarnaast worden etherische oliŽn gebruikt. Voor de massage maakt de cliŽnt intuÔtief een keuze uit de stenen en aromaís. Edelstenen werken heel persoonlijk. Ieder ervaart een bepaalde steen anders. We kunnen ze puur op gevoel en intuÔtie uitkiezen of voor een bepaalde kwaal of volgens het sterrenbeeld of chakra. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent 'wiel' of 'draaischijf'. Een chakra is een centrum van activiteit dat levenskrachtenergie ontvangt, afstemt en afgeeft. Het woord chakra verwijst naar een ronddraaiend veld van activiteit die door de belangrijkste zenuwknopen van de ruggengraat stroomt. In ons lichaam bevinden zich zeven hoofdchakra's. Iedere chakra heeft zijn specifieke functie in het lichaam. Edelstenen kunnen door hun individuele kleur, vorm en samenstelling een grote invloed hebben op onze chakra's. Ze kunnen de chakra's openen waardoor de levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen.

Zo ontstaat er een volledig gepersonaliseerde massage. Je ontvangt tijdens de massage, de energie, die je op dat moment nodig hebt.

De edelstenen worden verwarmd tot Ī 40ļ C. De edelstenen werken sterk ontladend, zowel op geestelijk als lichamelijk niveau. Geniet van deze zalige massage! Laat je meevoeren op zachte muziek en aroma. Je lichaam, geest en ziel worden in harmonie gebracht.

Praktisch

  • Een edelsteenmassage duurt ongeveer 1,5 uur
  • De behandelde houdt enkel zín slipje aan
  • Tarief: Ä 65
  • Nieuw: rugmassage duurt 30 minuten
  • Tarief rugmassage: Ä 22

Contact